Italiaans restaurant

Della Mamma

Italian Finest Food For Family & Friend

Smaakvol Voor de Royalty

Topklasse Smaakbeleving

Bij Restaurant Della Mamma komt de essentie van Italiaanse smaak tot leven. Met gerechten bereid uit de puurste ingrediënten, bieden we een culinaire ervaring die de ziel van Italië weerspiegelt. Proef de toewijding in iedere bite.
Proef Italië, Beleef Liefde

Over Ons

Bij Restaurant Della Mamma omarmen we de Italiaanse culinaire passie en gastvrijheid. Maria, onze oprichter, deelt de liefde voor koken van haar voorouders en de warmte van thuis. Onze missie is simpel: authentieke Italiaanse gerechten bereiden met de beste ingrediënten.

Ons menu biedt traditionele en eigentijdse Italiaanse gerechten, bereid met aandacht voor smaak en versheid. Of u nu van pasta, pizza, vleesgerechten of salades houdt, u zult genieten van de culinaire ervaring.

 

klantervaring

Waar we trots op zijn!

We hebben weer gezellig en heerlijk gegeten bij della mamma. Wat een fijne sfeer. Iedereen vond het lekker. Vooral de ossenhaas. Jammie. Goede aardige fijne service. In de overdekte tuin met verwarming. Gezellig.

Paula Kamps
Paula Kamps

Wij hebben heerlijk 2 dagen gegeten. Jammer dat we zo ver weg wonen.
Heerlijke pizza taco gegeten.
Als wij weer in de buurt zijn komen we zeker weer bij jullie eten.

Kevin van der meer
Kevin van der meer

Als je lekker Italiaans wil gaan eten voor een nette prijs, dan moet je hier heen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een tip voor als je een huisje op landalgreenparcs zit of gewoon in de buurt bent, wij rijden er graag voor om.

Ramon Wilts
Ramon Wilts

Heeft u een vraag?

Bel naar 043 737 0094 of vul het formulier hieronder in.

Contact

Telefoonnummer

Mail

info@dellamammavaals.nl

Adres

Maastrichterlaan 97, 6291 EM Vaals

Openingstijden

Dinsdag tot Zondag van 16:30 tot 22:00